Cască moto chinezească vs cască moto japoneză. Care-i diferenţa?

Dacă te gândeşti să iei o cască moto sau de bicicletă mai ieftină, mai accesibilă, mai blândă cu bugetul tău, atunci mai gândeşte-te. Nu tot ce e strălucitor şi pare sigur îşi va face treaba, iar diferenţele dintre o cască veritabilă şi una contrafăcută sunt uriaşe

Mulţi motociclişti şi biciclişti nu acordă decât o atenţie secundară căştilor de protecţie - în definitiv, dacă diferenţa de preţ este uneori şi de patru-cinci ori în defavoarea căştilor de renume, de ce nu ai da banii pe o chinezărie? Nu face acelaşi lucru?

Ei bine, nu face acelaşi lucru, iar diferenţele dintre o cască scumpă şi una ieftină sunt foarte mari - începând de la materialele folosite, şi până la modul în care sunt asamblate şi gândite să absoarbă şocurile. Casca roşie e una chinezească, accesibilă, în timp ce casca neagră este japoneză, mai scumpă.

Priviţi şi băgaţi la cap, ca să spunem aşa... :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.