Cât de civilizaţi sunt ungurii atunci când văd o ambulanţă? VIDEO

Tu cum reacţionezi când auzi semnalele unei ambulanţe? Te dai imediat la o parte, sau faci loc imediat pentru ca maşinile din calea ambulanţei să poată veni spre tine? Iată o lecţie de civilizaţie de la unguri, filmată chiar în Budapesta

Cât de civilizaţi sunt ungurii atunci când văd o ambulanţă? VIDEO Cât de civilizaţi sunt ungurii atunci când văd o ambulanţă? VIDEO

OK, ştim şi noi şoferi de ambulanţă din România care pot merge cel puţin la fel de tare, dar poate chiar mai lipsit de pericole decât o face acest şofer maghiar. Care însă se descurcă formidabil de bine prin traficul capitalei Ungariei.

Dar mai ştim şi că şoferii români dorm pe ei, iar reacţia lor în prezenţa ambulanţelor este de cele mai multe ori întârziată. În plus, unii chiar nici nu-şi pun problema să facă loc unei ambulanţe atunci când o aud sau o văd că vine din spate, atât timp cât nu e lipită deja de bara lor. De ce? Pentru că nu îşi dau seama cât de important e să lase cale liberă ambulanţei din timp, iar nu doar în secunda în care aceasta deja a fost nevoită să pună frână în spatele lor.

Urmăriţi cât de rapid se dau la o parte şoferii din Budapesta şi învăţaţi o lecţie de civilizaţie. Data viitoare când auziţi că vine o ambulanţă din spate, luaţi măsuri imediat, nu abia când e în spatele vostru, ok?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.