Cât de dureros e un crash test cu un Pagani Huayra? Foarte dureros! [VIDEO]

Ne doare sufletul, dar ne consolăm cu gândul că testul din videoclipul de mai jos a fost făcut pentru siguranţă.

Cât de dureros e un crash test cu un Pagani Huayra? Foarte dureros! [VIDEO] Cât de dureros e un crash test cu un Pagani Huayra? Foarte dureros! [VIDEO]

Dacă vezi un crash test cu o Dacia Logan la Euro NCAP, zici „şi ce-i cu asta?”. Dar ce zici dacă vezi un crash test cu un Pagani Huayra? Noi ne-am încruntat şi ne-am muşcat buzele de durere, dar ne-am consolat cu gândul că italienii au făcut acest experiment pentru siguranţă. Şi pentru că ne permte nouă să spune CARBOTANIUM.

Ce e CARBOTAIUM? Un material care combină fibra de carbon cu titaniul, evident. Dar dacă nu ţii minte asta, sigur ţii minte CARBOTANIUM.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.