Câteva lucruri pe care să NU le faci când Jeep-ul tău tractat este în mişcare

Lista de sfaturi este, de altfel, general valabilă, însă ne folosim de acest videoclip cu Jeep-ul tractat pentru că ne este mai la îndemână să exemplificăm concret.

Câteva lucruri pe care să NU le faci când Jeep-ul tău tractat este în mişcare Câteva lucruri pe care să NU le faci când Jeep-ul tău tractat este în mişcare

Fără îndoială că protagoniştii clipului de mai jos au făcut câteva greşeli amatoriceşti, având în vedere deznodământul. Noi am încercat să evidenţiem câteva dintre ele, pe care să le folosim ca sfaturi generale pentru viitorii posibili cutezători. Iată, aşadar, câteva lucruri pe care să nu le faci atunci când Jeep-ul tău tractat este în mişare:

1) NU te gândi că prietenul tău cu Honda Civic, în ale cărui mâini stă soarta Jeep-ului tău, va uita vreodată evenimentul ăsta. Cheamă platforma, cheamă poliţia, cheamă o divinitate care îţi va cere sufletul în schimbul ajutorului, numai nu-ţi chema prietenii cu Honda să te ajute, căci vei fi blestemat cu glume nepiperate pentru tot restul vieţii tale. 

2) Nu trebuie să fii în afara maşinii. O maşină tractată are prostul obicei ca, sub influenţa puternică a inerţiei, să-l pupe-n fund pe cel care tractează. Literalmente. Iar ăsta nu este genul de mulţumire la care se aşteaptă prietenul tău.

3) Dacă n-ai reuşit să bifezi niciuna dintre situaţiile de mai jos, atunci NU este indicat să te arunci către maşină, sperând că parkourul este la fel de uşor pe cât lasă practicanţii lui să se vadă. Căci nu este. Este chiar periculos. 

Practic, acestea sunt cele trei mari sfaturi pentru a te feri de ceea ce a păţit cel din clipul de mai jos. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.