Ce credeţi că se întâmplă cu acest BMW de curse la aterizare? VIDEO

Puneţi-vă în pielea celui de la volanul acestui BMW E36 de curse care zboară nişte zeci de metri prin aer... Vă avertizăm că urmează câteva secunde palpitante!

Nu vezi prea des BMW-uri în raliuri care se desfăşoară pe macadam, mai ales BMW-uri care să zboare aşa de mult cum o face maşina din următorul video, surprins în timpul unei curse din Estonia - urmăriţi acest video:

Deci? Uimiţi de norocul pilotului sau, de ce nu, de iscusinţa acestuia? Atunci e cazul să vedeţi şi imagini din interiorul maşinii:

Se pare, totuşi, că impactul puternic la aterizare a produs daune serioase maşinii, deoarece echipajul a fost nevoit să abandoneze. Dar rămâne de apreciat modul în care acest BMW (care, să nu uităm, are tracţiune spate) a scăpat din ceea ce putea deveni un adevărat carnagiu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.