Ce faci când te lasă ştergătoarele fix pe ploaie? Ruşii ne arată [VIDEO]

Unora dintre noi, care au apucat să prindă ceva ierni cu vechile Dacia 1100 sau 1300, clipul de mai jos le va trezi amintiri: ce faci atunci când ştergătoarele refuză să funcţioneze?

Ce faci când te lasă ştergătoarele fix pe ploaie? Ruşii ne arată [VIDEO] Ce faci când te lasă ştergătoarele fix pe ploaie? Ruşii ne arată [VIDEO]

Doi ruşi au găsit soluţia la o problemă din păcate des întâlnită printre rablele de acum 20-30 de ani: ce faci când ţi se opresc ştergătoarele? Unii români mai pot fi văzuţi şi acum dând cu mâna zăpada din faţa şoferului, sau coborând pe marginea drumului cu un ciocan, cu care lovesc uşor motoraşul ştergătoarelor... Nu şi ruşii aceştia.

Pentru ei a fost simplu: le-au legat cu o sfoară şi le-au acţionat manual! 

Avem totuşi o întrebare: chiar credeţi că o astfel de „soluţie” ar funcţiona pe o Dacie veche? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.