Ce păţeşti când te crezi Superman pe motor? Karma te dă peste cap! VIDEO

Am văzut deseori motociclişti asumându-şi riscuri mari în trafic, cu atât mai mari cu cât nu sunt protejaţi de nimic în cazul unui accident. Motociclistul german din clipul de mai jos e chiar liniştit faţă de alţii, dar aroganţa lui şi-o plăteşte cu vârf şi îndesat.

Ce păţeşti când te crezi Superman pe motor? Karma te dă peste cap! VIDEO Ce păţeşti când te crezi Superman pe motor? Karma te dă peste cap! VIDEO

Am văzut, de-a lungul timpului, zeci de „viteji” pe motor făcând tot felul de minuni, care mai de care încheiată mai tragic. Prin comparaţie cu ei, motociclistul de mai jos e chiar băiat cuminte. Doar 90 km/h prin oraş, doar câteva slalomuri printre maşini şi alte motoare, mănuşi lipsă, toate filmate cu camera video din dotare, astea sunt parfum faţă de ce se întâmplă în trafic de obicei la noi. Poate şi pentru că omul nostru e din Germania.

Dar atunci când intri cu 120 km/h într-o zonă cu limitare de viteză la 30 km/h din cauza unui şantier, să nu te aştepţi să nu păţeşti nimic... Priviţi şi luaţi aminte, poate îi convingeţi pe prietenii voştri motociclişti care se cred zmei să nu rişte la fel. Ştim că majoritatea motocicliştilor sunt băieţi OK, dar noi ne referim la cei puţini care dau un prost renume comunităţii moto.

Protagonistul a supravieţuit, dar, conform Poliţiei germane, care prezintă acest video, cu răni grave. Poate ei nu vor face aceleaşi greşeli.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.