Ce trebuie să faci atunci când îţi ia foc Lamborghiniul Aventador*

*este valabil şi pentru celelalte modele Lamborghini. De fapt, este valabil şi pentru celelalte maşini, indiferent de brand. Explicaţii în cele ce urmează.

Ce trebuie să faci atunci când îţi ia foc Lamborghiniul Aventador* Ce trebuie să faci atunci când îţi ia foc Lamborghiniul Aventador*

Ştii momentul ăla în care eşti în faţa unui public numeros şi simţi nevoia să etalezi un pic atributele pirotehnice ale Lamborghiniului tău? Nu, nici noi nu ştim, pentru că încă n-am făcut cheta aia de 400.000 de euro să ne luăm un Aventador, iar simulatoarele pe PC nu sunt aşa de... fidele tuturor realităţilor. 

Însă putem să ne punem în pielea acestui băiat, care face fix lucrul menţionat mai sus, pe o străduţă din centrul Londrei. Însă acest Aventador face parte din grupul exclusivist al Lambo-urilor care iau foc dacă sunt călcate aiurea pe acceleraţie. Ceea ce urmează, însă, demonstrează că prezenţa de spirit nu se poate cumpăra, oricât de mulţi bani ai avea.

Ceea ce poţi să faci în cazul acesta este: 1) să opreşti motorul şi 2) să foloseşti stingătorul de flăcări cu care ţi-ai dotat maşina sau 3) să fugi la un restaurant de pe lângă şi să împrumuţi un stingător de flăcări, întrebându-te în tot acest timp cum ai putut să dai sute de mii de euro pe o maşină (renumită pentru pornirile înflăcărate) şi să nu te fi gândit să-ţi cumperi şi tu un stingător de flăcări pentru maşină. 

Ceea ce nu trebuie să faci este să alimentezi flacăra cu nişte oxigen proaspăt, prin punerea în mişcare a maşinii. 

După cum am spus mai sus, soluţiile acestea sunt aplicabile şi în cazul altor branduri de maşini. Ai grijă de maşina ta. Fă-i cadou un stingător de flăcări. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.