Cel mai elocvent test de siguranţă pentru Evoque: aruncare de pe pod [VIDEO]

Faptul că poţi să sari de pe un pod pentru că nu ai adaptat viteza la condiţiile de drum poleit nu este o surpriză. Însă faptul că un Evoque reuşeşte să-şi protejeze pasagerii după o căzătură de la 20 de metri...

Cel mai elocvent test de siguranţă pentru Evoque: aruncare de pe pod [VIDEO] Cel mai elocvent test de siguranţă pentru Evoque: aruncare de pe pod [VIDEO]

În timp ce la noi (aproape că) a venit primăvara, în Sochi, Rusia şoferii încă înfruntă zile reci şi drumuri acoperite cu zăpadă, geaţă şi polei. Unul dintre ei s-a încrezut prea mult în forţele proprii şi a reuşit să cadă de pe un pod, de la circa 20 de metri înălţime. 

De regulă, folosim astfel de exemple pentru a-ţi arăta că poţi să o păţeşti urât dacă nu eşti responsabil. Este valabil şi aici, desigur, însă ce am mai învăţat din acest incident este că Range Rover Evoque îşi poate proteja pasagerii şi după un salt în gol de pe un pod. Nu încercaţi asta acasă. Şi pune-ţi-vă cât mai multe dotări de siguranţă pe maşină. Chiar îţi pot salva viaţa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.