Clipul zilei. Cei mai norocoşi pietoni din lume sunt români - VIDEO

La pus pas de tragedie

Clipul zilei. Cei mai norocoşi pietoni din lume sunt români - VIDEO Clipul zilei. Cei mai norocoşi pietoni din lume sunt români - VIDEO

Doi tineri care traversau prin mijlocul străzii au fost la un pas să fie spulberaţi de o maşină care depăşea coloana pe linia de tramvai. În clipul postat pe Trafictube se vede cât de aprope au fost să fie loviţi. Vina este, totuşi, împărţită. Ei nu aveau ce căuta în mijlocul străzii, dar nici şoferul nu trebuie să depăşească coloana pe linia de tramvai, încălcând şi linia continuă.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.