COMPILAŢIE. Tot ce-a fost greşit pe şosele în ultimele 30 de zile. VIDEO

N-ar trebui să începem o săptămână nouă cu o compilaţie de accidente, dar o vom face în speranţa că veţi merge mai atenţi pe şosele în zilele următoare.

COMPILAŢIE. Tot ce-a fost greşit pe şosele în ultimele 30 de zile. VIDEO COMPILAŢIE. Tot ce-a fost greşit pe şosele în ultimele 30 de zile. VIDEO

Lunile de vară sunt destinate în general relaxării şi plecării în concediu, însă tot acum se înregistrează unele dintre cele mai dure accidente, mai ales atunci când sunt implicate familii întregi care vin sau pleacă din vacanţă.

Avem mai jos o compilaţie cu accidentele ultimelor 30 de zile surprinse de camerele video on-board, din afara României, ce-i drept, dar cu câteva aduceri-aminte care se impun:

1. Las-o mai moale cu acceleraţia. Chiar nu contează dacă ajungi cu 2 minute mai devreme la destinaţie dacă pentru a face asta trebuie să-ţi pui în pericol viaţa.

2. Asigură-te cu mare atenţie înainte de a face o manevră de schimbare a direcţiei de mers.

3. Mare atenţie la biciclişti şi motociclişti! Şi ei fac parte din trafic!

4. Dacă eşti pe două roţi, poate ar fi mai bine să mergi în ritm cu traficul, nu mai repede decât acesta, cu atenţie sporită la intersecţii. În acest fel, poate vei fi mai uşor vizibil şi de către ceilalţi participanţi la trafic.

Acestea fiind spuse, să înceapă nebunia. Atenţie, filmul conţine imagini care pot şoca firile mai sensibile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.