Cu 200 km/h prin traficul ultra-aglomerat. Cum să faci pe nebunul pe 2 roţi. VIDEO

Nu avem nimic cu motocicliştii care respectă regulile de circulaţie, sau măcar pe cele ale bunului simţ. Dar celui din clipul video de mai jos, i-am dori, sincer, să câştige un premiu Darwin. Fără să mai ia pe cineva cu el.

Cu 200 km/h prin traficul ultra-aglomerat. Cum să faci pe nebunul pe 2 roţi. VIDEO Cu 200 km/h prin traficul ultra-aglomerat. Cum să faci pe nebunul pe 2 roţi. VIDEO

Libertate! Ăsta e sentimentul pe care îl ai când rulezi pe două roţi, printre conservarii blocaţi în traficul infernal. Da, însă libertatea aduce cu ea responsabilităţi - de fapt, cu cât este mai mare libertatea, cu atât eşti mai responsabil de cum o foloseşti. De exemplu, dacă ai sub tine un motor care sare lejer de 200 km/h, atunci te vei abţine să rulezi cu viteza asta într-un trafic aglomerat...

Protagonistul clipului de mai jos nu are, însă, nici bun simţ, nici prea multă minte. Are însă un motor puternic, precum şi şansa de a avea asfalt curat sub roţi pe lângă separatoarele de pe autostradă. Motiv pentru care îşi încearcă şansa şi îi dă bătaie cât poate, pe lângă un trafic infernal. Creatorul clipului video (chiar protagonistul) se laudă că a atins şi 200 km/h pe anumite porţiuni. Hm. Laudă de sine?

Ce verdict daţi: erou sau potenţial criminal în libertate? Ar trebui felicitat pentru control, sau închis multă vreme pentru că pune în pericol pe toată lumea? Ce spuneţi?