Cum arată un Mercedes-Benz S-Class care a căzut 120 de metri în gol [FOTO]

Ce poţi face atunci când circuli regulamentar, şi un alt participant la trafic de scoate de pe şoseaua care şerpuieşte pe stânci? Simplu, te rogi ca maşina ta să te protejeze aşa cum a facut-o acest S-Class cu proprietarul.

Cum arată un Mercedes-Benz S-Class care a căzut 120 de metri în gol [FOTO] Cum arată un Mercedes-Benz S-Class care a căzut 120 de metri în gol [FOTO]

Mercedes-Benz USA a publicat pe contul de Facebook imagini care înfăţişează un model S-Class S400 Hybrid puternic şifonat de o cădere de 120 de metri de pe stânci.

Cu mult noroc, şoferul a scăpat cu viaţă şi s-a ales doar cu o sperietură de mari proporţii după incidentul care a avut loc la marginea Parcului Naţional Yosemite.

Conform declaraţiei proprietarului, acesta a fost scos de pe şosea într-o curbă foarte strânsă, de un SUV care venea din sens opus şi nu a mai putut reacţiona la timp, drept pentru care maşina a plonjat în prăpastie. Din fericire, modelul desemnat în trecut "cea mai sigură maşină de pe şosea" şi-a protejat şoferul care pune 100% pe seama maşinii faptul că este acum în viaţă.