Cum arată un Mercedes-Benz S-Class care a căzut 120 de metri în gol [FOTO]

Autor: ProMotor 05 mai 2017 Accidente

Mercedes-Benz USA a publicat pe contul de Facebook imagini care înfăţişează un model S-Class S400 Hybrid puternic şifonat de o cădere de 120 de metri de pe stânci.

Cu mult noroc, şoferul a scăpat cu viaţă şi s-a ales doar cu o sperietură de mari proporţii după incidentul care a avut loc la marginea Parcului Naţional Yosemite.

Conform declaraţiei proprietarului, acesta a fost scos de pe şosea într-o curbă foarte strânsă, de un SUV care venea din sens opus şi nu a mai putut reacţiona la timp, drept pentru care maşina a plonjat în prăpastie. Din fericire, modelul desemnat în trecut „cea mai sigură maşină de pe şosea” şi-a protejat şoferul care pune 100% pe seama maşinii faptul că este acum în viaţă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide