Cum să nu ieşi de pe autostradă. VIDEO

Un şofer de Mercedes-Benz ne arată cum să nu ieşi niciodată de pe autostradă, chiar dacă ai văzut în ultimul moment banda de ieşire. Sau poate tocmai atunci.

Cum să nu ieşi de pe autostradă. VIDEO Cum să nu ieşi de pe autostradă. VIDEO

Tu ce faci dacă-ţi dai seama în ultimul moment că eşti pe cale să ratezi ieşirea de pe autostradă? Da, ştim, n-avem autostrăzi, vei spune. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa, pentru că pe cele câteva sute de kilometri de autostradă de la noi sunt suficiente ieşiri, iar manevre precum cea de mai jos am văzut destule, mai ales în drumul spre mare, la ieşirile spre Mamaia de exemplu, sau la întoarcere, când foarte mulţi se trezesc să intre în ultimul moment spre benzinării şi spaţiile de refugiu.

E mult mai bine să mergi mai departe - vei pierde câteva zeci de minute şi de kilometri, dar nu vei sfârşi precum şoferul de mai jos, care a crezut că va avea suficient timp la dispoziţie pentru a face manevra. S-a înşelat, iar urmările au fost destul de neplăcute.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.