Cum schimbă arabii roţile maşinii DIN MERS. VIDEO

Ştiţi că avem aversiune faţă de modul în care fac drift arabii în plin trafic, dar de data asta nu putem spune decât jos pălăria - avem de-a face cu nişte acrobaţi care ar putea ajunge oricând la Hollywood!

Cum schimbă arabii roţile maşinii DIN MERS. VIDEO Cum schimbă arabii roţile maşinii DIN MERS. VIDEO

Pentru că tinerii arabi nu au, probabil, parte de prea multe interacţiuni cu femei, se specializează în tot felul de cascadorii, care mai de care mai periculoasă. I-am criticat de nenumărate ori pentru drifturile (mortale uneori) pe care le fac în plin trafic, dar ne-am şi minunat uneori de echilibristica de care sunt în stare, în special atunci când încearcă să schimbe roţile maşinii din mers.

Cei pe care îi veţi vedea mai jos nu sunt primii arabi care reuşesc aşa ceva, dar cu certitudine o fac cel mai spectaculos. Pornind de la manevra incredibilă prin care şoferul reuşeşte să-şi pună maşina pe doar două roţi fără a avea nevoie de altceva decât de propria-i iscusinţă, continuând cu modul absolut natural în care reuşesc să stea în echilibru „mecanicii” pe maşină şi terminând cu abilitatea de a scoate roţile maşinii din mers...

Jos pălăria, cât timp şoseaua e pustie, evident. Iată, minunaţi-vă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.