Cum se vede o tornadă de la trei metri distanţă. VIDEO

Un şofer care şi-a asumat prea multe riscuri a reuşit totuşi o filmare istorică: o tornadă a venit până la trei metri distanţă de camioneta sa, pe care puţin a lipsit să o ridice cu totul de la sol.

Cum se vede o tornadă de la trei metri distanţă. VIDEO Cum se vede o tornadă de la trei metri distanţă. VIDEO

Vânătorii de tornade îşi asumă riscuri calculate, dar asta nu se aplică şoferului din imaginile de mai jos. Omul nostru a văzut tornada apropiindu-se, dar a ales să nu fugă de ea cu maşina, ci să se adăpostească sub un pod (deşi alegerea nu-l scutea de efectele dure ale tornadei, dacă aceasta ar fi trecut pe deasupra lui).

Ce a urmat ţine de filmele de Hollywood: tornada s-a apropiat la doar câţiva metri de maşina sa, pe care a început să o zgâlţâie din toate părţile şi să o salte de la sol. Deznodământul, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.