Cum traversezi un râu cu maşina, în Siberia. VIDEO

Dacă eraţi de părere că le-aţi văzut pe toate, chiar şi atunci când e vorba de Mama Rusie, trebuie să vedeţi şi clipul video de mai jos. Căci încă mai rămânem surprinşi de ce le trece prin cap ruşilor în privinţa maşinilor...

Cum traversezi un râu cu maşina, în Siberia. VIDEO Cum traversezi un râu cu maşina, în Siberia. VIDEO

Rusia e ţara tuturor posibilităţilor, nu America, cel puţin judecând după ce idei au ruşii atunci când e vorba de a traversa un râu cu maşina. Admiraţi tiroliana special adaptată pentru transportul unei maşini de pe un mal pe celălalt, în condiţiile în care râul învolburat de dedesubt nu poate fi traversat altfel.

Oare ţine? Voi aţi avea curajul de a traversa astfel un râu? Şi, mai important, mai contează, având în vedere că după ce au trecut râul, tot în Siberia se află?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.