Darwin Awards: cum să-ţi decupezi instant BMW-ul Seria 5

Din seria accidentelor odioase din care vitejii vitezomani din trafic au multe de învăţat, vă prezentăm un incident produs în Rusia, din care proprietarul s-a ales cu un bilet dus pe lumea cealaltă şi cu BMW-ul desfăcut în două.

Darwin Awards: cum să-ţi decupezi instant BMW-ul Seria 5 Darwin Awards: cum să-ţi decupezi instant BMW-ul Seria 5

Încercaţi voi să ghiciţi ce viteză avea tentativa de pilot de la volanul acestui BMW Seria 5 E60, pentru că estimarea noastră bate undeva la 200 km/h. Indiferent de valoarea vitezei cu care rula inconştientul, este clar că impactul a fost extrem de violent pentru că toată partea stângă a sedanului german a fost decupată la contactul cu muchia unui picior de pod.

Credem cu tărie că imaginile vorbesc de la sine. Şi da, vitezomanul nu a supravieţuit accidentului. Ce ar trebui să vă spună asta? Că o siglă a unui producător premium sau un motor mare cu mulţi cai putere nu vă fac nemuritori. Priviţi şi trageţi singuri concluzii.

Foto: carscoops.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.