De ce e bine să NU treci pe lângă bariere! VIDEO

Nerespectarea semnalelor luminoase şi de avertizare la trecerea peste calea ferată poate fi mortală. Din păcate, tot mai mulţi ignoră pericolul şi consideră că pot fi mai rapizi decât trenul. Dar nu sunt.

De ce e bine să NU treci pe lângă bariere! VIDEO De ce e bine să NU treci pe lângă bariere! VIDEO

Accidentele la trecerea peste calea ferată sunt extrem de grave, dar sunt destui care se cred mai deştepţi şi mai rapizi decât trenul, ignorând semnalele luminoase şi auditive şi trecând printre barierele lăsate. Şi asta nu doar la noi în ţară, după cum puteţi vedea mai jos.

Din fericire, cei doi adulţi şi cei doi copii (!) care se aflau în maşină au scăpat cu viaţă, fiind duşi la spital. Din nefericire, cele câteva secunde pe care le-ar fi câştigat trecând printre bariere îi puteau costa viaţa - ca să nu mai spunem de ce anume se putea întâmpla în interiorul trenului.

Data viitoare când simţi că te mănâncă tălpile şi ai dori să treci de bariere, pentru că ştii tu că trenul vine mai târziu, adu-ţi aminte de imaginile de mai jos!


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.