De ce e bine să NU treci pe lângă bariere! VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 02 apr. 2014 Accidente
De ce e bine să NU treci pe lângă bariere! VIDEO

Accidentele la trecerea peste calea ferată sunt extrem de grave, dar sunt destui care se cred mai deştepţi şi mai rapizi decât trenul, ignorând semnalele luminoase şi auditive şi trecând printre barierele lăsate. Şi asta nu doar la noi în ţară, după cum puteţi vedea mai jos.

Din fericire, cei doi adulţi şi cei doi copii (!) care se aflau în maşină au scăpat cu viaţă, fiind duşi la spital. Din nefericire, cele câteva secunde pe care le-ar fi câştigat trecând printre bariere îi puteau costa viaţa – ca să nu mai spunem de ce anume se putea întâmpla în interiorul trenului.

Data viitoare când simţi că te mănâncă tălpile şi ai dori să treci de bariere, pentru că ştii tu că trenul vine mai târziu, adu-ţi aminte de imaginile de mai jos!


Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide