Dovada că Sandero Stepway NU E SUPER-MAŞINA-CARE-DEPĂŞEŞTE-ORICE

Principala problemă a celor care intră în depăşire este estimarea vitezei celor care vin de pe contrasens, care ajută al estimarea timpului necesar pentru a reintra pe banda de mers. Însă unii mai au o problemă: supraestimarea capacităţilor ”bolidului” personal. Iată un video elocvent.

Ok, suntem de acord că Sandero Stepway a fost o mişcare inteligentă din partea Dacia-Renault, look-ul de pseudo-SUV-uleţ şi garda la sol măricică făcând citadina low-cost să fie mai capabilă decât rivalii. Atenţie, mai capabilă la abordarea drumurilor mai proaste sau neamenajate, dar nu mai capabilă la capitolul performanţe dinamice.

Şi asta deoarece Sandero Stepway rămâne o maşină low-cost, cu motoare modeste. Ceea ce şoferul-bizon din cazul nostru a omis din ecuaţie în momentul în care s-a lansat ca Superman într-o depăşire forţată. Cum s-a terminat totul, vedeţi în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.