Dovada de curaj a săptămânii: ce faci când anvelopele din faţă explodează la peste 240 km/h [VIDEO]

Americanilor le place să facă liniuţe cu maşini extrem de puternice, construite special pentru această disciplină. Şi, bineînţeles, uneori apar şi situaţii nedorite, dar e foarte important să îţi păstrezi calmul, chiar dacă acul vitezometrului indică peste 240 km/h.

Dovada de curaj a săptămânii: ce faci când anvelopele din faţă explodează la peste 240 km/h [VIDEO] Dovada de curaj a săptămânii: ce faci când anvelopele din faţă explodează la peste 240 km/h [VIDEO]

Există maşini rapide şi există maşini făcute special pentru a concura în campionatele americane de drag racing. În cazul acestora din urmă, câteva secunde sunt suficiente pentru ca acul vitezometrului să depăşească 200 km/h. Dar ce faci atunci când lucrurile o iau un pic razna? Păi, strângi din dinţi şi speri ca totul să se termine cu bine.

În videoclipul de mai jos, pilotul american Tim Albright ne arată că o situaţie nedorită nu trebuie să se termine întotdeauna cu o tragedie. Mai exact, pe la 240 km/h, roţile din faţă ale dragsterului său s-au blocat, ceea ce a dus la explozia anvelopelor. Dar, chiar şi aşa, maşina a trecut linia de finiş întreagă, iar şoferul e ieşit nevătămat din toată experienţa.

Nu ne întreba cum a reuşit, că nu ştim. Bănuim că a spus de două-trei ori „abracadabra” în minte, dar nu suntem siguri.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.