Doza de realitate: nu vă mai grăbiţi pe gheaţă! VIDEO +18

E plin de lume grăbită pe şosele, chiar dacă şi în România sunt condiţii de iarnă pe multe drumuri. Dorim să vă oferim doza săptămânală de realitate, cu rugămintea ataşată: nu vă mai grăbiţi pe şosele iarna!

Doza de realitate: nu vă mai grăbiţi pe gheaţă! VIDEO +18 Doza de realitate: nu vă mai grăbiţi pe gheaţă! VIDEO +18

Depăşirile te pot ajuta să ajungi cu maximum câteva minute mai devreme la destinaţie, iar dacă ai vizibilitate şi un carosabil în stare bună, fac parte din plăcerea de a conduce. Dar vă rugăm frumos, încă o dată: nu vă mai grăbiţi iarna, în condiţiile în care drumul este acoperit cu polei sau zăpadă îngheţată. Reflexele nu vă vor ajuta atunci când maşina va pierde aderenţa, iar uneori asta duce la tragedii. Chiar dacă imaginile de mai jos nu sunt din România, condiţiile de drum sunt deseori la fel în această perioadă. Aşadar...

Ce se întâmplă dacă te grăbeşti în sat:

Ce se întâmplă dacă te grăbeşti pe şosea, iar cel din faţa ta se sperie de manevra ta la limită (video +18, nu vi-l recomandăm dacă sunteţi sensibili)

Aşadar, piciorul mai uşor pe acceleraţie şi ochii mari la drum!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.