Drifturile nu sunt pentru toată lumea, iar tipul ăsta e dovada (VIDEO)

Nu e nici o ruşine dacă nu ştii să faci drifturi. Există şcoli, poţi să înveţi. Dar nu încerca să faci ceva ce nu stăpâneşti într-un loc public, cu oameni, fiindcă s-ar putea să păţeşti ca băiatul din videoclipul de mai jos.

Drifturile nu sunt pentru toată lumea, iar tipul ăsta e dovada (VIDEO) Drifturile nu sunt pentru toată lumea, iar tipul ăsta e dovada (VIDEO)

E distractiv să faci drifturi, dar numai dacă îţi ies şi numai dacă sunt făcute în siguranţă. Sunt două criterii simple, pe care băiatul din videoclipul de mai jos nu prea le-a înţeles, fiindcă a făcut prostia să înceapă un drift pe un drum public şi a ajuns în oamenii care stăteau pe trotuar.

Din fericire, nimeni nu a păţit nimic, iar şoferul a rămas acolo ca să se asigure că toată lumea e teafără. Dar, chiar şi aşa, o prostie rămâne o prostie.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.