Este vorbitul la telefon în benzinării periculos? Ab-so-lut!

Vorbitul la telefon în benzinării este periculos, pericolul nu are nicio legătură cu undele aparatului.

Este vorbitul la telefon în benzinării periculos? Ab-so-lut! Este vorbitul la telefon în benzinării periculos? Ab-so-lut!

Probabil că ai observat semnul de interzicere a vorbitului la telefon, plasat cât mai evident în dreptul fiecărei pompe de la benzinărie. Probabil că te gândeşti că are de-a face cu fizica şi cu mitul conform căruia vorbitul la mobil în timpul alimentării poate produce o scânteie, apoi o pălălaie mare, apoi o explozie şi apoi un teren viran pe care se va face o altă benzinărie. 

Adevăratul motiv pentru care este plasat acel semn acolo este că, în timp ce vorbeşti la telefon, devii un zombi care face mişcări mecanice. Dacă într-un magazin acest lucru nu este periculos - pentru că doar te învârţi mult printre rafturi şi ajungi să cumperi o grămadă de lucruri de care nu ai nevoie -, într-o benzinărie poate avea urmări serioase, cum ar fi punerea benzinei într-un diesel (sau invers) sau o scânteie, apoi o pălălaie mare, apoi o explozie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.