FOTO. Coliziune între un biciclist și o mașină de poliție în București

Autor: Daniel Samoilă 03 nov. 2021 Știri auto
FOTO. Coliziune între un biciclist și o mașină de poliție în București

Accident între un biciclist și o mașină de poliție în București. Incidentul s-a petrecut pe Calea Văcărești din Capitală în ziua de marți, 2 noiembrie 2021, în jurul orei 14:40, după cum anunță poliția din București.

Concret, biciclistul în vârstă de 65 de ani a vrut să vireze la stânga, dar nu s-a asigurat că din lateral vine o mașină de poliție, care era în misiune.

În urma impactului, mașina de poliție a ricoșat în gardul de protecție care separa linia de tramvai de șosea. Polițiștii au lovit și un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa în sens opus.

Accident între un biciclist și o mașină de poliție în București

În urma acestui accident, biciclistul a fost rănit și transportat cu răni la Spitalul Bagdasar Arsenie din Capitală.

Conducătorii mașinilor au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost 0.

Traficul tramvaielor a fost restricționat timp de câteva ore. Polițiștii au efectuat cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

„În jurul orei 14,40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Văcăreşti. Conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului pe Calea Văcăreşti dinspre Piaţa Sudului către Splaiul Unirii, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, când a ajuns în zona Sun Plaza a intrat in coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi ar fi efectuat virajul la stânga”, a anunțat Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română



Comentarii
Inchide