Ghicitoare de weekend: cine îşi poate da seama ce maşină a fost asta?

Resturile pe care le vedeţi sunt ale unei maşini sport foarte noi, care a trecut printr-un teribil accident în Ungaria. Vedeţi în continuare despre ce maşină este vorba - asta dacă nu cumva aţi descoperit vreun indiciu din poza de deschidere. Ceea ce ne îndoim.

Ghicitoare de weekend: cine îşi poate da seama ce maşină a fost asta? Ghicitoare de weekend: cine îşi poate da seama ce maşină a fost asta?

Ce se poate întâmpla când mergi tare cu un bolid scump de sute de cai putere? Multe. În cazul de faţă, şoferul a pierdut controlul volanului şi, după cum se vede şi în imaginea de mai jos, frânele nu l-au mai ajutat să evite intrarea în şanţ.

”Frânăăă, frânăăăăă!!! Ouch, degeaba...”

 

Din cauza faptului că rezervorul era plin, incendiul a fost inevitabil. Din fericire, cei doi ocupanţi ai maşinii au reuşit să iasă teferi înainte ca flăcările să cuprindă maşina, însă pompierii ajunşi la faţa locului nu au avut ce să mai salveze din bolid.

”Ia uite, şi eu care credeam că iar au dat foc fermierii la gunoaie pe câmp”

 

Aşa încât rezultatul este acest morman de fiare contorsionate, care la origine a fost o maşină sport de peste 200.000 de euro. Mai exact, una dintre cel mai HOT maşini sport ale momentului (şi nu, nu voiam să facem un joc de cuvinte meschin...).

”... şi deodată am văzut ceva verde cum sare de pe autostradă şi ia foc!...”

 

Recunoaşteţi personajul? Este vorba despre noul Lamborghini Huracan - se pare că vorbim, practic, de primul accident documentat oficial al acestui model. Culmea, imaginea de faţă a fost făcută cu doar câteva minute înainte ca maşina să devină daună totală. Nu e păcat?

”Ia uite ce Huracan mi-am tras! Ce HOT e!” Ăăă... adică a fost :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.