Ghicitoare de weekend: cine îşi poate da seama ce maşină a fost asta?

Autor: Iulian Dnistran 12 sept. 2014 Accidente

Ce se poate întâmpla când mergi tare cu un bolid scump de sute de cai putere? Multe. În cazul de faţă, şoferul a pierdut controlul volanului şi, după cum se vede şi în imaginea de mai jos, frânele nu l-au mai ajutat să evite intrarea în şanţ.

”Frânăăă, frânăăăăă!!! Ouch, degeaba…”

 

Din cauza faptului că rezervorul era plin, incendiul a fost inevitabil. Din fericire, cei doi ocupanţi ai maşinii au reuşit să iasă teferi înainte ca flăcările să cuprindă maşina, însă pompierii ajunşi la faţa locului nu au avut ce să mai salveze din bolid.

”Ia uite, şi eu care credeam că iar au dat foc fermierii la gunoaie pe câmp”

 

Aşa încât rezultatul este acest morman de fiare contorsionate, care la origine a fost o maşină sport de peste 200.000 de euro. Mai exact, una dintre cel mai HOT maşini sport ale momentului (şi nu, nu voiam să facem un joc de cuvinte meschin…).

”… şi deodată am văzut ceva verde cum sare de pe autostradă şi ia foc!…”

 

Recunoaşteţi personajul? Este vorba despre noul Lamborghini Huracan – se pare că vorbim, practic, de primul accident documentat oficial al acestui model. Culmea, imaginea de faţă a fost făcută cu doar câteva minute înainte ca maşina să devină daună totală. Nu e păcat?

”Ia uite ce Huracan mi-am tras! Ce HOT e!” Ăăă… adică a fost 🙂

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide