Godzilla în acţiune: Andrey Yeshchenko rupe un stâlp cu Nissan GT-R

Încă un supercar îşi sacrifică integritatea structurală ca să salveze pielea şoferului - în cazul acesta, un fotbalist rus.

Godzilla în acţiune: Andrey Yeshchenko rupe un stâlp cu Nissan GT-R Godzilla în acţiune: Andrey Yeshchenko rupe un stâlp cu Nissan GT-R

Pentru cineva care stă cu ochii pe maşini tot timpul (şi mai deloc pe fotbal), numele Andrey Yeshchenko s-ar putea să nu spună nimic. Cel puţin până acum, când sorţile fotbalistului rus şi a unui Nissan GT-R s-au unit. Şi a ieşit foarte prost pentru Nissan GT-R.

Conform informaţiilor locale, Yeshchenko rula cu circa 170 de kilometri pe oră în momentul producerii accidentului. Dacă merită spus - o făcea într-o zonă în care limita de viteză este de 50 km/h.  Yeshchenko pare să fi uitat de hăţurile maşinii, trimiţând-o în direcţia unui stâlp. Şi pentru stâlp s-a terminat tare prost.

Din fericire, pentru internaţionalul rus de 31 de ani, lucrurile au fost cât se poate de uşoare, nu există nicio grijă în privinţa sănătăţii acestuia. Trecem, în cazul acesta, Nissan GT-R în lista supercarurilor care se sacrifică pentru binele pasagerilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.