În cât timp face de la 0-la-accident o motocicletă electrică de drag? Destul de repede [VIDEO]

Nici măcar nu avem timp să ne întrebăm ce caută un monstru ca ăsta într-un spaţiu pubic, că a şi dispărut din peisaj fix într-o maşină.

În cât timp face de la 0-la-accident o motocicletă electrică de drag? Destul de repede [VIDEO] În cât timp face de la 0-la-accident o motocicletă electrică de drag? Destul de repede [VIDEO]

Uneori soarta este ironică într-un mod cât se poate de dur. De exemplu, în clipul de mai jos, creatorul lui KillaCycle este cât pe ce să fie încrustat într-o maşină după ce eşuează să facă un burnout. Cel puţin numele de botez al motocicletei destul de inspirat. Mda.

Cu toate că înţelegem dorinţa lui Bill Dubé (creatorul şi proprietarul lui KillaCycle) de a-şi face expunere la televiziune, tot ni se pare de o naivitate periculoasă gestul său. Căci să încaleci - echipat doar cu textile şi o şapcă - o motocicletă a cărei acceleraţie se măsoară în 2,5 G, într-un spaţiu necontrolat, este mai mult naivitate decât curaj. Mai ales când tu eşti creatorul maşinăriei, deci ştii ce poate. 

Enfin, o lecţie învăţată pentru Bill, o informaţie nouă pentru noi (şi, sperăm noi, şi pentru tine): KillaCycle are 281 de kilograme, dezvoltă 354 de cai-putere şi face 0-96,5 km/h în 0,97 secunde, trecând linia primilor 400 de metri după 7,89 secunde de la start. Până în decembrie 2010 a deţinut titulatura de cea mai rapidă motocicletă electrică din lume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.