Lecţia predată de o şoferiţă unui nesimţit pe contrasens [VIDEO]

În cazul de faţă nu are loc niciun accident, însă modul plin de răbdare şi de fermitate în care alege o şoferiţă să-l educe pe bizonul care depăşea coloana la semafor ne umple de respect.

Lecţia predată de o şoferiţă unui nesimţit pe contrasens [VIDEO] Lecţia predată de o şoferiţă unui nesimţit pe contrasens [VIDEO]

V-aţi întâlnit probabil şi voi cu ei. Sunt nesimţiţii pentru care o coloană care aşteaptă liniştită la semafor e un impediment prea mare în calea nevoii de a se mişca fluid. Aşa că bagă avariile şi depăşesc cât pot de mult, pe contrasens, chiar dacă asta înseamnă deseori ca şoferii care vin în mod legal să se dea la o parte pentru a le face loc.

Nu şi şoferiţa din imagine. De ce spunem „şoferiţă”? Uitaţi-vă la genele de pe botul SUV-ului în care se află şi veţi înţelege... Ei bine, fata are destul curaj şi mai ales suficientă răbdare pentru a-i preda nesimţitului o lecţie - nu se dă la o parte, chiar dacă îl putea ocoli, şi îl obligă să bată în retragere.

Umilinţa suferită e cel mai mic rău care i s-ar fi putut întâmpla nesimţitului. Voi care credeţi că ar fi pedeapsa cea mai potrivită pentru cei care fac asta în trafic?