Mai nou, camioanele de gunoi pot „mânca” o maşină. VIDEO

Se pare că în America de Nord există un compactor de gunoi menajer care e capabil să „înghită” nu doar pepeni vechi de două săptămâni, haine vechi şi alte lucruri aruncate zilnic de cetăţenii planetei, ci şi o maşină întreagă.

Mai nou, camioanele de gunoi pot „mânca” o maşină. VIDEO Mai nou, camioanele de gunoi pot „mânca” o maşină. VIDEO

Cobra Magnum e un compactor de gunoi produs în Statele Unite ale Americii care e atât de puternic încât poate „înghiţi”, încet-încet, o maşină întreagă. Mai exact, în clipul video de mai jos, un Pontiac Grand Am a fost ales drept cobai pentru acest experiment care a avut succes.

Ce spuneţi, ar avea succes un astfel camion de gunoi în România, unde străzile sunt pline cu maşini abandonate?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.