Motociclist izbit în plin în timp ce dădea lecţii de şoferie pe autostradă

V-aţi gândit vreodată să-i daţi o lecţie unuia care ocupă banda II, deşi are liberă banda I? Ar fi bine să nu faceţi ca motociclistul din acest videoclip...

Motociclist izbit în plin în timp ce dădea lecţii de şoferie pe autostradă Motociclist izbit în plin în timp ce dădea lecţii de şoferie pe autostradă

Un şofer nesimţit merge aşa cum merg toţi şoferii nesimţiţi: pe banda II a autostrăzii, deşi banda I este liberă. La secunda 40 a acestui videoclip, un motociclist vine din spate şi aşteaptă, probabil, ca şoferul să se mute totuşi pe banda I. Ceea ce nu se întâmplă, iar motociclistul decide să-l devanseze. Dar nu doar atât, ci şi să-i dea o lecţie de şoferie - să-l oblige pe nesimţit să guste un pic din nervii pe care ţi-i faci atunci când stai în spatele unuia care merge mai încet ca tine pe banda II.

Ar fi totuşi bine să nu faceţi ca motociclistul din clip, indiferent că sunteţi pe motor sau într-o altă maşină. Căci încălcaţi la rândul vostru legea, iar consecinţele pot fi foarte neplăcute. Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul de faţă.

Cum vi se pare comportamentul celor doi protagonişti ai acestui accident?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.