Neatenţia la volan costă foarte scump. VIDEO

Cât de atent eşti atunci când conduci pe drumurile naţionale relativ libere sau pe autostradă? Deşi aparent nu sunt multe care se pot întâmpla într-un trafic lejer, în realitate exact atunci au loc accidentele cele mai grave

Neatenţia la volan costă foarte scump. VIDEO Neatenţia la volan costă foarte scump. VIDEO

Obişnuieşti să stai cu ochii în telefon la volan? Să dai SMS-uri sau să verifici ultimele noutăţi de pe Facebook? Sau ai obiceiul să-ţi iei ochii de la drum pentru mai mult de 2 secunde, fie pentru a vorbi cu cei din spate, fie pentru a admira peisajul? Clipul de mai jos îţi arată de ce e bine să te uiţi întotdeauna cu atenţie în faţa ta, iar nu în alte părţi. Mai ales la viteze de autostradă!

Ah, şi o altă rugăminte: respectă regula de 2 secunde şi lasă suficientă distanţă între maşina din faţă şi tine. Aşa, vei avea timp să eviţi accidentul dacă maşina din faţă intră brusc într-un obstacol inopinat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.