Neatenţia la volan duce la accidente! VIDEO

Un şofer de camion neatent a evitat la limită un accident, dar clipa de neatenţie era să îl coste scump!

Neatenţia la volan duce la accidente! VIDEO Neatenţia la volan duce la accidente! VIDEO

Condusul pe autostradă sute de kilometri pretinde eforturi pentru a-ţi păstra concentrarea, însă cei trei şoferi protagonişti ai acestui accident au demonstrat că niciunul nu era de fapt atent la ce se întâmplă în faţa lor.

În primul rând, pe autostradă trebuie să priveşti mai în depărtare, nu să te bazezi pe manevrele celui din faţa ta. Chiar şi şoferul camionului din care se filmează ar fi trebuit să remarce obstacolul apărut pe şosea, însă doar manevra din scurt a celui din faţă îl trezeşte la acţiune. Cât despre cel care provoacă accidentul, cel mai probabil că nu era câtuşi de puţin atent la ce se întâmplă în faţa lui.

De remarcat şi lipsa de prevedere a şoferului de pe banda din mijloc, care nu anticipează manevra celui de lângă el, deşi obstacolul de pe drum era vizibil de la depărtare.

Mare atenţie aşadar: pe autostradă, nu vă lăsaţi distraşi de alte lucruri! Nu veţi avea acelaşi noroc pe care l-au avut cei trei din clipul video de mai jos!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.