O şoferiţă de 71 de ani s-a răsturnat cu maşina. Avea permis de doar două luni

Autor: Marius Vișan 20 mai 2022 Știri auto

O femeie de 71 de ani s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea pe un bulevard din Pitești. Femeia a ajuns la spital. Pensionara era șoferița din luna martie a acestui an, scrie Adevărul.ro.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că o femeie de 71 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe B-dul Petrochimiștilor, din direcția Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și s-a răsturnat”, explică IPJ Argeș.

Accidentul a avut loc vineri, 20 mai. Nu a existat vreun impact cu un alt autoturism și nu se știe de ce șoferița nu a mai reușit să păstreze direcția de mers. Cert este că femeia avea permis de doar două luni.

Șoferița a primit îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, unde va mai rămâne sub supraveghere.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide