Oameni care atacă maşini...? Doar o zi obişnuită din viaţa ruşilor

Am văzut accidente, am văzut tentative ale pietonilor de a se arunca în faţa maşinilor, am văzut bătăi şi am văzut meteoriţi. Când ne întrebam ce-a mai rămas de văzut, Rusia ne oferă încă un scenariu, unul mai horror decât toate celelalte...

Oameni care atacă maşini...? Doar o zi obişnuită din viaţa ruşilor Oameni care atacă maşini...? Doar o zi obişnuită din viaţa ruşilor

De când ruşii au început să folosească în maşinile lor camere de luat vederi (pentru a fi crezuţi de companiile de asigurări), Rusia ne-a oferit o varietate amplă de evenimente. Fenomenul dash cam s-a răspândit peste tot în lume şi are acum peste 1.100.000 de clipuri pe YouTube. Puţine stârnesc râsul, cele mai multe surprinzând accidente. Însă niciunul nu ne-a îngrozit aşa cum a făcut-o clipul de mai jos. 

Judecând după comportamentul individului, suntem tentaţi să spunem că se afla sub influenţa unui drog obscur (da, în Rusia găseşti şi aşa ceva. Google krokodil), cu toate că ipoteza că ar fi sărit de pe fix este la fel de uşor acceptată. Ştim că e prea târziu acum să spunem asta, însă, dacă te sperii uşor şi eşti genul care visează noaptea ce vede ziua, îţi recomandăm să sari peste vizionarea clipului ăstuia.

Toate laudele noastre merg la şoferiţa din maşină, care a avut ghinionul ca un tip să se caţere pe Juke-ul ei şi care a reuşit să-şi păstreze calmul (în ciuda ţipetelor de panică) şi să nu dea peste nimeni şi peste nimic, în încercarea ei de a scăpa de parazit. Tu cum ai fi reacţionat?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.