Parcarea-dezastru: cum să intri cu maşina într-o casă. De două ori. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 11 apr. 2013 Accidente
Parcarea-dezastru: cum să intri cu maşina într-o casă. De două ori. VIDEO

Cum i-aţi convinge pe cei de la compania de asigurări că nu aţi fost beat la volan, în urma imaginilor de mai jos? Şoferul a pretins că pedala de acceleraţie s-a blocat, fapt pentru care maşina a accelerat subit, intrând cu putere în casa pe care se afla montată camera. Nu doar atât, dar, panicat, şoferul a comutat în marşarier, chiar dacă pedala de acceleraţie era în continuare blocată, apoi din nou în D (maşina are în mod sigur o cutie automată).

Drept urmare, Toyota Highlander pe care o conducea a mai intrat încă o dată în casă, de data asta în uşa garajului, distrugând alte două maşini aflate la interior. Din nou, şoferul mută în marşarier şi iese periculos în drum, învârtindu-se pe loc. Iată finalul unei parcări-dezastru!

Care era soluţia simplă de adoptat dacă pedala de acceleraţie se blocase, pentru a nu se mai produce accidentul? Păreri?

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide