Peste acest biciclist s-a răsturnat un camion de noroc

O să te uiţi din nou. Şi din nou. Şi din nou. Şi tot nu o să-ţi vină să crezi cât noroc a avut acest biciclist, surprins într-un accident violent.

Peste acest biciclist s-a răsturnat un camion de noroc Peste acest biciclist s-a răsturnat un camion de noroc

Apoape că nici nu avem curajul să spunem că protagonistul clipului din imagine a greşit când s-a hotărât să treacă strada, prin loc marcat, pe bicicletă. Pentru că o viteză mai mică l-ar fi poziţionat în alt punct în momentul în care camionul a intrat în intersecţie şi a spulberat o maşină. Sincronizarea a fost totul în cazul acesta. Iar norocul a fost nemărginit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.