Pieton lovit pe trecere de un şofer...nevinovat. VIDEO

Continuăm seria de accidente surprinse în trafic de data aceasta pentru a sublinia cât de importată este menţinerea unei distanţe de siguranţă faţă de maşina din faţă, completată de adaptarea vitezei la condiţiile de trafic.

Pieton lovit pe trecere de un şofer...nevinovat. VIDEO Pieton lovit pe trecere de un şofer...nevinovat. VIDEO

În încercarea de a responsabiliza şoferii prin prezentarea unor exemple de accidente produse din diverse cauze, vă punem la dispoziţie următorul material video cu tema "ce se întâmplă dacă nu păstrezi distanţa regulamentară faţă de cel din faţă". Sau dacă nu eşti atent la drum, sau daca nu adaptezi viteza la condiţiile de trafic.

Ipotezele pentru care şoferul care opreşte şi acordă prioritate pietonului ajunge să fie cel care-l şi accidentează sunt multe, însă un lucru este clar: autovehiculul care îl loveşte din spate proiectându-l în pieton este condus de un şofer cel puţin inconştient, dacă nu bizon.

Vă invităm să urmăriţi materialul VIDEO disponibil mai jos şi să trageţi singuri concluziile necesare.

VOI CUM AŢI SANCŢIONA ASEMENEA COMPORTAMENT ÎN TRAFIC?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.