POLEI: Cascadoria reuşită de un camionagiu care a încetinit prea târziu

Accident în faţa ta, camioane care au derapat din cauza poleiului. Opreşti la o distanţă sigură şi te apuci să filmezi. Dar ce faci atunci când auzi şi mai ales vezi că din spate vine un camion în mare viteză? Unii n-au pic de instinct de conservare...

POLEI: Cascadoria reuşită de un camionagiu care a încetinit prea târziu POLEI: Cascadoria reuşită de un camionagiu care a încetinit prea târziu

Poleiul îi ia pe nepregătite inclusiv pe americani. Iar când un camion se pune de-a curmezişul autostrăzii, nu mai ai altceva de făcut decât să încetineşti şi să opreşti la o distanţă sigură, cu avariile pornite. Dar trebuie să rămâi alert, pentru că pericolul este foarte mare, mai ales atunci când şoferii care vin din spate nu sunt atenţi şi vin în continuare în viteză spre tine. Cum ar fi acest camion, al cărui şofer a văzut foarte târziu că drumul este blocat şi a apăsat puternic pe frâne, intrând în derapaj.

Din fericire pentru toată lumea, manevra care a urmat a redus la minimum consecinţele neatenţiei la volan. Dar ce părere aveţi şi despre cel care filmează imperturbabil camionul care vine în mare viteză spre el? :)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.