Posesor copleşit de spiritul ingeniozităţii îşi leagă o tabletă de volan

... pe care o foloseşte, evident, pentru a urmări, în cazul de faţă, meciul în timp ce conduce.

Posesor copleşit de spiritul ingeniozităţii îşi leagă o tabletă de volan Posesor copleşit de spiritul ingeniozităţii îşi leagă o tabletă de volan

Contul de Twitter a lui Big Dougle (un băiat, pasionat de fotbal, din Marea Britanie) a înfăţişat recent cea mai nouă şi ingenioasă metodă de a îmbina utilul cu plăcutul. Astfel, şi-a legat o tabletă de volanul Fordului său Ka pentru a urmări un meci de fotbal. Nu există îndoială aici, după cum ne confirmă şi textul descriptiv:

„Put the footy on the iPad while driving home from work it really 2-0”. 

În plus, „talentul” de a-şi fotografia, din mers, iPad-ul legat de volanul maşinii este unul ieşit din comun. Pentru aceste abilităţi ar trebui să existe un permis de conducere special - căci Big Double nu merită unul normal, sub nicio formă - şi câteva rute niciodată circulate.

De exemplu, unul pentru circulatul în cerc, în curtea unui penitenciar...

sursa: autoblog.it

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.