ProMotor News: Cum se fac drifturile cu tractorul? AŞA!

Dragi proprietari de BMW şi alte mărci cunoscute pentru uşurinţa cu care poţi face drifturi, faceţi loc! Există un nou şerif în oraş – Terror Tractor!

Toată lumea ştie ce sunt drifturile, da? De câţiva ani încoace, sportul a început să fie din ce în ce mai cunoscut şi în România, unde au apărut chiar şi câteva şcoli pentru această disciplină. Dar toată lumea foloseşte maşini ca să facă derapaje controlate, aşa că de ce să nu se folosească şi alte utilaje pe patru roţi pentru distracţie, nu?

Ce utilaje? Tractoare, bineînţeles! Dar nu orice tractor, ci tractorul terorii!

VIDEO (aşa cum probabil îţi imaginezi, o să urmeze şi câteva răsturnări):

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.