RECORD: iată cel mai tânăr ”hoţ” de maşini...

Un puştan a furat cheile maşinii de la tatăl său şi a plecat cu maşina. Până aici, nimic nou, multor părinţi li s-a întâmplat asta. Partea inedită este, însă, alta: veţi rămâne uimiţi când veţi afla vârsta micului hoţ.

RECORD: iată cel mai tânăr ”hoţ” de maşini... RECORD: iată cel mai tânăr ”hoţ” de maşini...

”Copiii de azi sunt formidabili” este o carte scrisă de turcul Aziz Nesin prin anii '80. Ori de câte ori îmi citea tata din ea, mă prăpădeam de râs. În zilele noastre, însă, cartea ar fi trebuit să se numească altfel - eventual ”Copiii de azi sunt formidabil... de periculoşi”.

”Ia uite, a fost vreun beţiv la volan? Sau o femeie începătoare? Nu pot să cred - un bebeluş?!”

Spun asta gândindu-mă la copilul de 7 ani care a furat maşina tatălui şi a fost urmărit de poliţie. Precoce, într-adevăr. Dar ce părere aveţi despre cazul de faţă: un copil de numai 2 ani a reuşit să pornească şi să buşească Mercedes-ul tatălui, după ce i-a sustras cheia maşinii în timp ce acesta dormea.

Aţi remarcat vârsta, da? Doi ani. DOI! La această vârstă, copilul a ştiut să deblocheze portierele, a reuşit să se caţere pe scaunul şoferului, a pornit maşina şi, cum aceasta era lăsată în treapta întâi de către tată, nu e de mirare că Mercedes-ul s-a catapultat în primul stâlp din parcare.

”Lasă, fiule, că la anul te pun să buşeşti un Ferrari. Meriţi!”

Din fericire, puştanul nu a fost rănit, ba se pare că nici măcar nu a fost pedepsit pentru fapta sa, părinţii arătându-se destul de mândri de fiul lor. Oricum, merită premiul pentru ”cel mai tânăr hoţ de maşini”. Sau măcar pentru ”accident produs de cel mai tânăr şofer”. Cum vreţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.