Road rage cu femei. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 27 feb. 2013 Accidente
Road rage cu femei. VIDEO

Din fericire, în clipul video de mai jos nu are loc niciun accident. Însă un simplu act de nesimţire din partea unui alt participant la trafic face ca femeia de la volanul maşinii din care se filmează să o ia razna. Iar când spunem „razna”, chiar la asta ne referim.

Dacă la început doar se şicanează cu celălalt şofer (presupunem că e bărbat…), lucrurile iau o întorsătură demnă de GTA sau de alte jocuri video în care nu mai contează nici stopurile, nici pietonii, ba nici chiar desele gropi din asfalt. Faptul că în maşină se află şi fata femeii, pe care o ducea la şcoală, nu mai contează nici el. Dementul din maşina cealaltă nu e cu nimic mai prejos, deşi din atacator se transformă în urmărit.

Am pus acest video ca exemplu de cât de ridicol poate fi un om care se enervează şi încearcă să-şi facă dreptate singur în trafic, folosindu-se agresiv de maşină. Urmăriţi două minute de nebunie pură.

Care e cea mai bună soluţie atunci când te întâlneşti cu un nesimţit în trafic, cum s-a întâlnit femeia la începutul acestui clip?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:



Comentarii
Inchide