Ruşii te învaţă cum să-ţi spargi propria maşină. VIDEO

Umblă vorba că românii sunt o naţie inventivă, însă nici cu ruşii nu ne e ruşine. În continuare, aflăm cum ne putem sparge propria maşină.

Ruşii te învaţă cum să-ţi spargi propria maşină. VIDEO Ruşii te învaţă cum să-ţi spargi propria maşină. VIDEO

Menţionăm de la început că acest truc nu merge cu toate maşinile. Mai exact, operaţiunea se pretează unei maşini vechi de cel puţin 20 de ani, cu încuietori proaste şi izolare şi mai proastă. Dar cum România nu duce lipsă de rable, suntem încrezători că soluţia oferită în videoclip i-ar putea bucura pe unii.

Din păcate, nu putem desluşi o iotă din ce spune "artistul" iscusit în deschiderea maşinilor cu un fir de aţă, aşa că nu ne rămâne decât să privim atent videoclipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.