Rusul ăsta a învăţat, se pare, cum să se ferească de moarte (VIDEO)

Ne uitam la videoclip şi ne întrebam cât o să mai dureze până când o să se întâmple ceva dureros. Dar momentul acela n-a mai venit, fiindcă operatorul stivuitorului a învăţat, se pare, că există căi prin care să scapi de moarte sigură.

Rusul ăsta a învăţat, se pare, cum să se ferească de moarte (VIDEO) Rusul ăsta a învăţat, se pare, cum să se ferească de moarte (VIDEO)

Când am văzut prima dată titlul videoclipului de mai jos, „wild lumber woker”, ne-am imaginat că o să se întâmple multe lucruri dureroase. Dar nu a fost aşa, fiindcă operatorul stivuitorului din filmare pare să aibă puteri supranaturale.

Pe scurt, el îşi înfige utilajul în marginea stivei de buşteni, după care coboară şi taie cablul care ţinea laolaltă marea de lemn. Urmarea este cât se poate de impresionantă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.