Salt mortal cu motocicleta la o trecere peste calea ferată, sau de ce nu e bine să fii nerăbdător

Nerăbdarea costă vieţi, iar trecerile peste calea ferată sunt cel mai prost loc în care îţi poţi permite să fii nerăbdător, accidentele cu trenul fiind mai mereu mortale. Dar o poţi păţi şi în alt fel, aşa cum ne arată şi acest motociclist, care şi-a pus viaţa în pericol de dragul de a economisi câteva secunde...

Salt mortal cu motocicleta la o trecere peste calea ferată, sau de ce nu e bine să fii nerăbdător Salt mortal cu motocicleta la o trecere peste calea ferată, sau de ce nu e bine să fii nerăbdător

Clipul video de mai jos ne învaţă puterea răbdării: nu prea îţi convine să stai la o barieră doar pentru ca o amărâtă de locomotivă să se târâie cu 20 km/h prin faţa ta, dar ar fi mai bine să aştepţi, chiar dacă faptul că eşti pe o motocicletă te-ar face să crezi că te poţi strecura printre bariere.

E adevărat, la noi în ţară nu există sistemul de prevenire a acestor idei creţe care le vin unora la bariere (iese practic o platformă din asfalt, care împiedică vehiculele să înainteze), dar tot e mai bine să respecţi legea, în fond, astfel îţi respecţi propria viaţă.

Ne demonstrează motociclistul de mai jos ce se întâmplă când nu ai grijă de propria viaţă. Şi chiar dacă aţi mai văzut saltul său spectaculos, merită să-l mai vedeţi o dată, pentru a nu-l imita: