Se vinde: Lamborghini Aventador la o treime din preţul original. Are doar o mică problemă...

Nu a spus nimeni „nu bate, nu troncăne”. Probabil pentru că nu prea are cum să bată sau să troncăne.

Se vinde: Lamborghini Aventador la o treime din preţul original. Are doar o mică problemă... Se vinde: Lamborghini Aventador la o treime din preţul original. Are doar o mică problemă...

Un Lamborghini Aventador costă, nou, în jur de 400.000 de dolari americani. Evident, e o căruţă de bani (sau două, depinde ce fel de bancnote ai). Dar uite că există acum o şansă să ai un Aventador la o treime din preţul original. Mai exact, 125.000 de dolari americani.

În faţă arată bine. Odată ce te întrepţi spre posterior se strică lucrurile, însă. De ce? Păi, maşina asta s-a rupt un pic în două într-un accident în 2013. Şi când spunem „un pic” vrem să zicem de fapt „de tot”.

Nu consumă pic de ulei, şefu'!

Cel mai probabil, Lambo-ul disecat forţat va fi cumpărat de cineva care îl va vinde mai departe pe bucăţi.

Via GT Spirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.