O șoferița a provocat un accident cu cinci victime. Manevra care a trimis mașina în șanț – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 iun. 2021 Știri auto

Cinci persoane au ajuns la spital după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit. Accidentul a fost produs de manevra unei șoferițe care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. Unul dintre șoferi, care se afla în depășirea unei coloane, a fost fost ciocnit din lateral.

Totul s-a petrecut, joi, pe DN 72 A, în Priseaca. Camerele de supraveghere au surprins momentul. În urma impactului, unul dintre autovehicule au ajuns într-un canal de pe marginea drumului.

Mai multe persoane rănite, în urma unui accident rutier produs în Priseaca, Dâmbovița au angajat

Din imagini se vede că ambele autoturisme mergeau în direcția Câmpulung, însă unul dintre șoferi, în vârstă de 33 de ani, se află pe contrasens, în depășire. În dreptul unei intersecției, o șoferița de 43 de ani, a virat stânga fără să se asigure, fiind acroșată de autovehiculul de pe contrasens, care a ajuns într-un canal colector, scrie Adevărul.ro.

Cercetările ulterioare au arătat că în urma evenimentului rutier cinci persoane au fost transportate la spitalul din Târgoviște pentru îngrijiri medicale. Patru dintre acestea erau aflate în autoturismul ajuns în șanţ și șoferița. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție care au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Urmează că anchetatorii să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, dar și cine se face vinovat de producerea acestuia.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=NFwoySbamB0

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Rutieră


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide