Imagini bizare cu un BMW care circulă prin șanț. VIDEO

Autor: David Andrei 21 apr. 2021 Știri auto

Imagini bizare au fost surprinse pe o șosea din țară. Un autoturism marca BMW a fost filmat în timp ce se deplasează de-a lungul unui șanț. Celorlalți conducători auto nu le-a venit să creadă.

GALERIE FOTO

Cel mai probabil, cel aflat la volanul autoturismului marca BMW a pierdut controlul direcției și a alunecat cu mașina în șanțul aflat pe marginea drumului. Acesta a încercat să-și scoată vehiculul, un BMW Seria 3, din șanț. A continuat să apese pedala de accelerație, sperând că va ajunge într-un punct în care va putea să iasă de acolo.

Filmarea se termină la scurt timp după ce mașina rămâne blocată, contrar așteptărilor șoferului neatent și excesiv de optimist.

BMW care merge prin șanț, subiect de glume în online

Imaginile au apărut pe grupul de Facebook FailTrafic, publicate de cel care își spune “IUDA” și care are propriul său canal de YouTube cu evenimente surprinse în trafic pe șoselele din țară. Este însă un clip preluat de pe TikTok.

Filmarea postată de el pe Facebook este însoțită de numeroase comentarii prin care utilizatorii își arată amuzamentul și uimirea.

“Avea o mâncărime pe dreapta, se scărpina și ea!”, glumește unul dintre cei care au văzut imaginile bizare.

“A luat-o pe ruta express”, susține un altul amuzat.

„Nu numai că BMW-ul are propria linie de tramvai. Acum are și propriul șanț”, spune un tânăr, cu aluzie la conflictul care a avut loc anul trecut în București, îintre vatman și un șofer aflat la volanul unui BMW.

“Să mai zică cineva că xDrive-ul nu-i bun la curățat șanțuri”, este varianta înaintată de un alt utilizator.

Nu ne putem da seama dacă acest BMW Seria 3 este, într-adevăr, echipat cu tracțiune integrală xDrive. Dar un lucru este cert. Șoferul a avut nevoie de ajutor pentru a-și scoate mașina din șanț.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide