Spectaculos: cum interceptează poliţia americană dubiţa unor spărgători de bănci. VIDEO

Dacă tot ai spart banca şi ai fugit într-o dubiţă, ai face bine să cumperi una bine motorizată. Altminteri, cu toate manevrele tale abile, poliţia îţi va veni de hac. Ca în filmarea de mai jos...

Spectaculos: cum interceptează poliţia americană dubiţa unor spărgători de bănci. VIDEO Spectaculos: cum interceptează poliţia americană dubiţa unor spărgători de bănci. VIDEO

Urmăririle în mare viteză nu au loc doar în filmele americane, ci şi pe autostrăzile americane. Iar manevrele poliţiei ne fac să ne gândim cât de bine antrenaţi sunt poliţiştii americani în realitate, mai ales atunci când vorbim de câţiva indivizi care nu se grăbesc să ciuruie de gloanţe infractorii.

De-a lungul timpului am observat că organele de poliţie din diverse ţări aplică manevre diferite - unii trag în roţi (extrem de periculos), alţii încearcă să încetinească maşina infractorilor şi, în fine, să destabilizeze maşina acestora fără a o trimite cumva în traficul de pe contrasens. În clipul video de mai jos avem două manevre, efectuate inclusiv cu vehicule fără însemne de poliţie. Urmăriţi şi apreciaţi:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.